Om os

Om NBC Marine

NBC Marine har sit udspring i marinebranchen og leverer årligt mere end 4 kilometer bro – herunder, komplette havneanlæg til danske og udenlandske kunder. 

NBC Marine sælger en lang række udstyr til både private og havne, og er den naturlige leverandør, når havne eller den private bro skal opdateres.

NBC Marine arbejder både som hovedleverandør og underleverandør og magter alt fra styring, levering og montering af en komplet havn med 600 bådpladser til den private kunde, der har behov for badetrappe.

NBC Marine tilbyder service og nøglefærdige løsninger i hele landet og med egne afdelinger ved Helsingør, Næstved og Middelfart tilbyder vi hurtigt, professionel og landsdækkende service.

Ny Renault
IMG_0826
IMG_0879
Steven
Casper smed

På vores adresse ved Helsingør er de fleste produkter udstillet. Man er altid velkommen til at kigge forbi til et bromøde. NBC Marine råder over 3000m2 moderne kontor og lager samt eget smede- og tømrerværksted. Vi er lagerførende med de fleste produkter, hvilket sikrer en præcis og kort leveringstid.

Vores professionelle medarbejdere sikrer, at processen fra første kontakt til aflevering af totalentrepriseprojektet, stort som småt, foregår på en effektiv og overskuelig måde. En aftale med NBC Marine er en positiv og professionel oplevelse.

Vores referenceliste er lang og omfatter bl.a. kommuner, havne, campingpladser, klubber og private i hele Danmark og flere steder i Europa.

Igen i 2023 er NBC Marine hædret med prisen Årets Succesvirksomhed.

En pris som gives til de virksomheder, der lykkes bedst med at skabe vækst og arbejdspladser ”Det lange seje træk – NBC Marine er foregangsvirksomhed og en oplagt kilde til inspiration for andre ambitiøse virksomheder”

BDO & SparNord

IMG20231002110721
CA, Sparnord og BDO

Ledige Job:

Søg uopfordret:

Scroll to Top