Flydebro Træ – RT Broen

Flydebro træ – RT Broen & Svenska FlytBlock

NBC Marine producerer RT Broen og forhandler Svenska Flytblock.

RT Broen er i dag den mest udbredte lette flydebro i Danmark. RT Broen er oftest udført i FSC NTR-A Fyr, FSC Lærk eller tropisk FSC Azobe. Opdriftsblokkene er synkefri (fyldt med ikke sugende opdriftsmateriale) og leveres med 15 års garanti.

Broerne samles rustfri A4 skruer og hjørner forstærkes med kraftige indvendige eller udvendige stålbeslag for at opnå maksimal styrke. Broelementer sammenkobles med vores unikke H-Gummi som er vedligeholdelsesfri, stærk, fleksibel og lydløs.

Til RT Broerne hører et stor udvalg af udstyr, som f.eks. badestiger, fender, forankring, fortøjning osv. Se også udstyr på webshoppen her.

Svenska Flytblock producerer standart flydebroer i FSC NTR-A Fyr og udstyr til flydebroer. Udstyr og reservedele til omgående levering.   

RT Flydebroer

Da RT Broen håndbygges og produceres på NBC Marines værksted ved Helsingør, kan vi tilbyde stor fleksibilitet og levere præcis den form og udførsel som opgaven kræver, se special flydebroer her og flydebro udstyr her

RT Broen standart størrelser:

RT Fender

Dækker hele siden på broen beskytter båden og har integreret gribekant

Se udstyr til flydebroer

Landgange

Landgangen skal tilpasse det aktuelle sted, så den kan klare neviauforskelle, høj- og lavvande og måske er der krav om trinfri adgang, men uanset behovet har NBC Marine løsningen.

Forankring

Forankringen udføres med rør eller kæde og skal tilpasses stedet ift. vandstandsvariation, evt. bølger og hvordan broen benyttes

NBC Marine har løsningen

Forankringsrør i dækket

Forankringsrør på siden som telscope

Forankringsrør på siden

Kædeforankret bro

Her er det for voldsomt til rørforankring, denne bro er Kædeforankret

Se udstyr til flydebroer

H-Gummi

Alle flydebroer og landgange samles med NBC Marines H-Gummi beslag. H-Gummi koblingen er lydløs og har fuld fleksibilitet og dens stor styrke og lange levetid gør den til et oplagt valg.

vil du høre nærmere?

Scroll to Top