Bådlift & Bådramper

Bådlift & bådramper

NBC Marine er importør og producent af de førende produkter inden for bådlifte og Dry Docking løsninger. Efter mere end 20år med bådlifte, har vi fået en stor erfaring og et bredt udvalg af løsninger, som passer til netop dit behov. I Danmark sælger NBC Marine løsninger fra  Sunstream Boatlifts – Golden Boatlift – SeaPen DryDocking – Dock Marine og NBC Marines egne speciel tilpassende BådRamper

NBC Marine er lagerførende med lifte, udstyr og reservedele og fra vores 3 afdelinger tilbyder vi nøglefærdige installationer og service i hele landet.

MiniLift

Står på bunden og bruges til vandscooter og helt små både op til 3,5m lange. Bliver typisk monteret ved en badebro eller på havnepladsen. MiniLiften styres med trådløs fjernbetjening og kører på solenergi. Det hydrauliske system med 1 cylinder klarer 910kg. MiniLiften kan tilpasses de lokale forhold ift. vanddybden og vandstandsvariationen. Liften er udført i saltvandbestandigt aluminium og leveres med 2 års garanti.

Læs mere på Sunstreamboatlifts.com

Hent SunLift Legacy brochure

Sunlift Legacy & SLX

Sunstream Legacy er den velkendte Sunlift, som står mange steder i Danmark. I dag bliver Sunstream Legacy kun leveret i den populære 1800kg model, som stilles ved en badebro eller på havnepladsen. Sunlift Legacy styres med trådløs fjernbetjening og kører på solenergi. Det hydrauliske system med 2 cylindre, klarer bådvægte op til 1800kg. Sunlift Legacy kan tilpasses de lokale forhold ift. vanddybde og vandstandsvariationen. ABC Cover er et populært tilvalg.

Læs mere på Sunstreamboatlifts.com

Hent SunLift Legacy brochure

Sunlift SLX er ny serie bådlifte, som ud over at have et helt nyt og mere fleksibelt design med større mulighed for tilpasning til den enkelte båd, er helt unik, da den kræver et minimum vanddybde. Faktisk er det muligt at benytte bådliften, blot der er vand nok til at båden flyder. Sunlift SLX står på bunden og bruges til motorbåde ved badebro eller på havnepladsen. Sunlift SLX styres med trådløs fjernbetjening og kører på solenergi. Det hydrauliske system med 2 til 8 cylindre, klarer bådvægte fra 3000kg til 13.500kg. Sunliften SLX kan tilpasses de lokale forhold ift. vanddybde og vandstandsvariationen. ABC Cover er et populært tilvalg.

Læs mere på Sunstreamboatlifts.com

Hent SunLift SLX brochure

Floatlift

Flyder og bruges til motorbåde. Bliver typisk brugt på havnepladsen eller andre mere rolige steder, hvor man også ville efterlade sin båd for svaj eller fortøjet. FloatLiften styres med trådløs fjernbetjening og kører på solenergi. Det hydrauliske system med 4 til 6 cylindre, afhængig af størrelsen, klarer bådvægte fra 2500kg og op til 18.000kg. FloatLiften fortøjes på havnepladsen eller ligger for svaj til en ankerklods. ABC Cover er et populært tilvalg.

Gå til Sunstreamboatlifts.com

Hent Floatlift brochure

ABC Cover

ABC Cover beskytter din båd og du skal aldrig mere vaske og pudse. ABC Cover er et automatisk båd cover, som er formsyet, så det pakker båden helt ind. ABC Cover tilsluttes liftens hydrauliksystem og styres med lift fjernbetjeningen. ABC Cover kan monteres på de fleste typer Sunlift, Floatlift og Pælelifte.

Gå til Sunstreamboatlifts.com

Hent ABC Cover brochure

Drive On Dock

Drive On Dock flyder og bruges til en mindre motorbåd, vandscooter eller en RIB båd. Bliver typisk brugt på havnepladsen eller andre mere rolige steder, hvor man også ville efterlade sin båd for svaj eller fortøjet. En Drive On Dock klarer både op til ca. 1800kg og 7m lange. Ring og få et tilbud, hurtig levering.

SeaPen Dry Docking

SeaPen er den eneste løsning på markedet til at holde båden tør og fri af vandet uden at løfte den. SeaPen er særdeles velegnet til havnepladsen, da den ikke fylder mere end båden og blot fortøjes ligesom båden. SeaPen er nem at installere og kræver stort set ingen vedligeholdelse. SeaPen er et banebrydende produkt til dig, der ikke vil male og rengøre båden og bruge mere tid på vandet.

Læs mere på dockpro.com.au

Pæleliften

Golden Boatlift monteres på nedrammede pæle og løfter motorbåde. Pæleliften udmærker sig primært ved at kunne løfte meget store både helt op til 50.000kg. Den største pælelift NBC Marine har leveret i Danmark, klarer 36.000kg. Pæleliften kræver tilslutning til elnettet og styres med trådløs fjernbetjening. ABC Cover er et populært tilvalg.

Bådramper

NBC Marines bådramper er en fast konstruktion, som tilpasses båden og de lokale forhold, de bliver typisk brugt, når man gerne vil have båden helt op ”i haven”. Ikke alle steder er egnet til en bådrampe, da det typisk vil kræve en del hældning, at få båden ud. Spillet kører på solenergi og styres med trådløs fjernbetjening.  ABC Cover er et populært tilvalg.

Ofte stillede spørgsmål

En bådlift er en mekanisk anordning designet til at hæve og sænke båden ind og ud af vandet. Den bruges til at beskytte båden mod skader fra vand, alger og andre elementer når båden ikke benyttes.

Bådlifte kommer i forskellige kapaciteter, typisk fra 500 kg op til flere tons. Det er vigtigt at vælge en lift, der er dimensioneret til din båds vægt og størrelse.

Regelmæssig inspektion og vedligeholdelse er vigtig for at sikre lang levetid. Dette inkluderer smøring af bevægelige dele, inspektion af kabler samt kontrol af motor og elektriske komponenter.

For at vælge den rigtige bådlift skal du tage højde for din båds størrelse, vægt, vanddybde og vandstandsvariation. Det kan være en god idé at konsultere en ekspert for at få den bedste løsning til dine behov.

vil du høre nærmere?

Scroll to Top