Badebro – EB Broen

Danmarks stærkeste badebro

Badebro

Siden den første EB Bro blev opsat i 1997 er det gået stærk. EB Broen er den mest solgte badebro og bådebro i Danmark og med den unikke forankring, hvor broens ankre fastgøres til havbunden med op til 12 meter vinklede stål forankringsrør, er det uden sammenligning den absolut stærkeste badebro og bådebro på markedet. 

EB Broen er lavet i varmgalvaniseret stål, som er et hårdt materiale, samme princip benyttes til havvindmølle ankre. Det er afgørende for holdbarheden, specielt på steder med stor materialevandring sand og sten. Holdbarheden er i top og med levetider op til 25år + findes der ingen stærkere badebro på markedet.

EB Broen er en helårsbro, som ikke skal afmonteres om vinteren, man skal dog være opmærksom på, at f.eks. is kan ødelægge alt, uanset hvad man bygger. Pga. det unikke forankringssystem, hvor bærestolper og rygstykke afmonteres som én enhed, klares afmontering og montering let og uden brug af specialværktøj – ingen bro er lettere af drifte!

badebro med bænk
EB Badebro står fast i stormvejr
  • EB Broen leveres med 5 års garanti og kan, som den eneste badebro og bådebro på markedet, helårsforsikres mod skader som følge af f.eks. bølger og is.
  • NBC Marine tilbyder finansiering af badebro projektet, få et tilbud, som er tilpasset jeres behov!
  • NBC Marine tilbyder serviceaftaler tilpasset jeres behov og med 8 servicebiler, som bygger nye broer hele året er vi altid i nærheden, hvis broen skal serviceres eller udbygges – se vores store ekstra udstyrs program.

Den unikke forankring, hvor broens ankre fastgøres til havbunden med op til 8 stk. vinklede stål forankringsrør, er det den absolut stærkeste forankring på markedet. Disse forankringsrør kan både sideforskydes og trinløst vinkles, hvilket betyder, at de altid kan bankes ned, selv når der er sten i havbunden. Hvert broanker kan forankres med op til 12m forankringsrør og det gør en forskel, når broen skal modstå den barske virkelighed.

EB Broen - Badebro

Brodækket kan leveres med den ønskede træsort – som standard udføres brodækket med det bedste FSC certificerede Fyrretræ. Træet NTR-A imprægneres efter skæring, hvilket betyder at endetræet også er behandlet. Alle brodæk er samlet med skjulte rustfristål A4 skruer. 

Badebro - Ekstra udstyr

EB Broen kan leveres med en lang række ekstraudstyr. På NBC Marines eget smedeværksted laver vi også speciel løsninger. 

Anlægsbro 5m – vandret

Anlægsbro 5m – lodret

Bænk med ryglæn 2m

Bænk i vinkel

Kajakbro 0,4m x 5m

Sidebro 1,6m x 5m

Låge og Læsejl

Gummi på trin – vinterbader

Dobbelt trappe

Overgangstrapper

Trappe til kystsikring

Rækværk med 30mm rør

Rækværk med 30mm tov

Hjulværn med rør

Bøjer for bådfortøjning

Agterrør for bådfortøjning

Handicap Kran

EB Broen - special

EB Broen er bl.a. bro systemet bag Den Uendelige Bro i Århus, det nye Badeanlæg ved Marielyst, Danmarks længste Badebro samt en lang række andre flotte offentlige anlæg!

EB Broen - Board Walk

Board Walk eller strandbroen kan udformes med samme moduler som EB Broen og forankres med samme ankre og forankringsrør, hvilket betyder at det tåler at ligge på strande, som oversvømmes og udsættes for voldsomt vejr. I forbindelse med etablering af Board Walk gennem sump og buskads efterlades ingen skader i naturen, vores værktøj er håndholdt og kræver minimum plads.  

vil du høre nærmere?

Scroll to Top