Badebroer

Badebro til Private - EB Broen

henvender sig til privatmennesker og private omgivelser med private arrangementer og private privatliv der er særdeles private med det private.

​Siden den første EB Bro blev opsat i 1997, er det gået stærkt. I dag er EB Broen den mest solgte badebro / bådebro af sin art i Danmark og pryder søbredder og kystlinjer hos private og kommuner bla. i Skandinavien og Tyskland. Valget er faldet på EB Broen bl.a. pga. designet, dens store styrke, de minimale driftsomkostninger og fordi den opfylder de strenge krav, der stilles til en offentlige badebro / bådebro. 


EB Broen kan leveres med en bredde på 1,2m eller 1,6 m, platformen er 17,5 m², trappen er 0,95 m bred, og rækværket leveres med dobbelt håndliste. Det smukke design hvor stolperne er skjult under brodækket, gør at broen fremstår som en flot og enkel ubrudt linie.

Brodækket er udført i det bedste trykimprægnerede fyrretræ fra Nordsverige. Efter skæring er træet trykimprægneret i klasse NTR A, hvilket betyder at alle ender også er imprægneret. Brodækket kan også leveres i det tropisk og FSC-certificeret Mandioquiera-træsort. Den bærende konstruktion er varm-galvaniseret og alle skruer er syrefast rustfrit stål kvalitet A4.

Som den eneste badebro på markedet kan den monteres med op til 8 pløkke pr. anker. Hver pløk kan være op til 2 meter lang og kan trinløst sideforskydes og vinkles således at det altid er muligt at montere alle pløkke selv på vanskelige steder med f.eks. mange sten. Denne konstruktion er din sikkerhed for en stærk og stabil forankring.

EB Broen har markedets stærkeste forankring. Skulle det, pga. hårdt vejer i vinterhalvåret, blive nødvendigt at tage brodækket eller hele broen på land, klarer to personer let nedtagnings- og opsætningsarbejdet og det uden brug af specielt værktøj. Ankrene, som broen er bygget op over, efterlades altid fastgjort på havbunden.

NBC Marine har egen landsdækkende serviceafdeling, der udfører nøglefærdige løsninger og service over alt i landet.​

instagram    facebook-app-logo    youtube

​Salg, lager, service & produktion

Hejreskovvej 8
3490 Kvistgård
Tlf: 49 17 00 72
Mail: info@nbcmarine.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Lager & Service

Fynsvej 60 A
5500 Middelfart

Ravnstrupvej 67 C

4160 Herlufmagle

Åbningstider

​Mandag

​08:00 - 16:00

Tirsdag

​08:00 - 16:00

Onsdag

​08:00 - 16:00

​Torsdag

​08:00 - 16:00

​Fredag

​08:00 - 16:00

Vi tilbyder

- ​Betonflyde-broer

- Lette flydebroer

- Aluminiums flydebroer

- Fortøjningsbomme

- Faste badebroer