Om NBC Marine

NBC Marine har sit udspring i marinebranchen og producerer årligt flere kilometer bro- og stisystemer til danske og udenlandske kunder. 

Vi arbejder både som underleverandør og som totalleverandør af komplette entreprenør opgaver inden for marinebranchen.

NBC Marine tilbyder service og nøglefærdige løsninger i hele landet og med egne afdelinger i Kvistgård og Middelfart, tilbydes hurtig og landsdækkende service.​

På vores firmaadresse er de fleste af vore produkter udstillet. De er altid velkomme til at kigge forbi for at se en badebro eller vores andre produkter. NBC Marine råder over 2500m2 moderne værksted, lager og udstilling. Vi er lagerførende med de fleste produkter, hvilket sikrer en præcis og kort leveringstid.

Vore professionelle medarbejdere sørger for at forløbet fra den første kontakt og til afleveringen af det nøglefærdige projekt, stort eller lille, sker på en effektiv og ordentlig måde. En aftale med NBC Marine er en positiv og professionel oplevelse.

Vor referenceliste er lang og omfatter bl.a. kommuner, havne, campingpladser, klubber og private i hele Danmark og Skandinavien.

Vi arbejder konstant på at gøre tingene endnu bedre, så vores kunder får den bedste og mest kompetente behandling fra start til slut. En aftale med NBC Marine er en professionel og positiv oplevelse.

instagram    facebook-app-logo    youtube

​Salg, lager, service & produktion

Hejreskovvej 8
3490 Kvistgård
Tlf: 49 17 00 72
Mail: info@nbcmarine.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Lager & Service

Fynsvej 60 A
5500 Middelfart

Ravnstrupvej 67 C

4160 Herlufmagle

Åbningstider

​Mandag

​08:00 - 16:00

Tirsdag

​08:00 - 16:00

Onsdag

​08:00 - 16:00

​Torsdag

​08:00 - 16:00

​Fredag

​08:00 - 16:00

Vi tilbyder

- ​Betonflyde-broer

- Lette flydebroer

- Aluminiums flydebroer

- Fortøjningsbomme

- Faste badebroer