EB Broen – Privat

​Badebro med det smukke design hvor stolperne er skjult under brodækket, gør at badebroen fremstår som en flot og enkel ubrudt linie.

​EB Broens smukke, enkle design, dens store styrke, og de minimale driftomkostninger, gør den til et oplagt valg. ​

Alle broer kan forsikres f.eks. mod storm- og isskader.

​EB Broen kan leveres i en bredde på 1,2m eller 1,6 m, platformen er 17,5 m², trappen er 0,95 m bred, og rækværket leveres med dobbelt håndliste. 

Brodækket er udført i det bedste trykimprægnerede fyrretræ fra Nordsverige. Efter skæring er træet trykimprægneret i klasse NTR A, hvilket betyder at alle ender også er imprægneret. Brodækket kan også leveres i det tropisk og FSC-certificeret Mandioquiera-træsort. Den bærende konstruktion er varm-galvaniseret og alle skruer er syrefast rustfrit stål kvalitet A4.

Som den eneste badebro på markedet kan den monteres med op til 8 pløkke pr. anker. Hver pløk kan være op til 2 meter lang og kan trinløst sideforskydes og vinkles således at det altid er muligt at montere alle pløkke selv på vanskelige steder med f.eks. mange sten. Denne konstruktion er din sikkerhed for en stærk og stabil forankring. EB Broen har markedets stærkeste forankring.

Skulle det, pga. hårdt vejr i vinterhalvåret, blive nødvendigt at tage brodækket eller hele broen på land, klarer to personer let nedtagnings- og opsætningsarbejdet og det uden brug af specielt værktøj. Ankrene, som broen er bygget op over, efterlades altid fastgjort på havbunden.​

instagram    facebook-app-logo    youtube

​Salg, lager, service & produktion

Hejreskovvej 8
3490 Kvistgård
Tlf: 49 17 00 72
Mail: info@nbcmarine.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Lager & Service

Fynsvej 60 A
5500 Middelfart

Ravnstrupvej 67 C

4160 Herlufmagle

Åbningstider

​Mandag

​08:00 - 16:00

Tirsdag

​08:00 - 16:00

Onsdag

​08:00 - 16:00

​Torsdag

​08:00 - 16:00

​Fredag

​08:00 - 16:00

Vi tilbyder

- ​Betonflyde-broer

- Lette flydebroer

- Aluminiums flydebroer

- Fortøjningsbomme

- Faste badebroer