Badebroer – EB Broen

EB Broen til private og offentlige er det

mest solgte brosystem i Danmark.

Det enkle og smukke design og den store

fleksibilitet gør EB Broen til et oplagt valg.

Det unikke og stærke forankringssystem

sikrer en lang og problemfri levetid.

Mulighed for service- og forsikringsaftale.

Privat

Offentlig

Tilgængelighed

Tilvalg

Siden EB Broen blev opsat første gang i 1997, er det gået stærkt. I dag er EB Broen det mest solgte brosystem i Danmark og pryder søbredder og kystlinjer hos private og kommuner i både Danmark og Skandinavien samt flere steder i Europa. EB Broens smukke og enkle design, dens store styrke og de minimale driftsomkostninger gør den til et oplagt valg.

EB Broen kan leveres med en bredde på 1,2 m - 1,6 m eller 3,5 m og med platforme i varierende størrelser. EB Broen kan endvidere laves med vinkler, kurver og i forskellige niveauer, så man kan opnå netop det udtryk eller funktion, som måtte passe. Endvidere findes et bredt tilbehørsprogram bla. kajakbro, krible-krabbe bassin, anlægsbro, rækværk, trapper, bænke, fortøjningsudstyr m.m.

EB Broen er skabt til den barske virkelighed og med markedets stærkeste forankring er den også et oplagt valg til barske og udsatte steder - på steder uden fast eller meget blød bund og på steder med mange, store sten. Det unikke forankringssystem sikrer endvidere de laveste driftsomkostninger og ønsker man broen afmonteret, i f.eks. vinterhalvåret, kan det let gøres af 2 personer og uden brug af specialværktøj.

På alle EB Broer kan der tilbydes serviceaftaler samt en forsikring, som dækker skader også som følge af både storm og is. NBC Marine har egne serviceafdelinger ved Helsingør og Middelfart og tilbyder service og nøglefærdige løsninger i hele landet.

Brodækket kan leveres med den ønskede træsort - som standard udføres brodækket med det bedste trykimprægnerede FSC certificerede fyrretræ. Træet imprægneres efter skæring, hvilket betyder at endetræet også er imprægneret. Alle brodæk er samlet med skjulte rustfrie skruer, den bærende konstruktion er varm-galvaniseret stål og alle skruer er udført i rustfri stål.

​​

instagram    facebook-app-logo    youtube

​Salg, lager, service & produktion

Hejreskovvej 8
3490 Kvistgård
Tlf: 49 17 00 72
Mail: info@nbcmarine.dk

Salgs- og leveringsbetingelser

Lager & Service

Fynsvej 60 A
5500 Middelfart

Ravnstrupvej 67 C

4160 Herlufmagle

Åbningstider

​Mandag

​08:00 - 16:00

Tirsdag

​08:00 - 16:00

Onsdag

​08:00 - 16:00

​Torsdag

​08:00 - 16:00

​Fredag

​08:00 - 16:00

Vi tilbyder

- ​Betonflyde-broer

- Lette flydebroer

- Aluminiums flydebroer

- Fortøjningsbomme

- Faste badebroer